Go to Top

activitats amb familia casa rural

Sortides amb nens, familia o amics.

Els nostres veins Hipica Wakan

Cavalls Wakan és una hípica que està centrada en els cavalls de les races Quarter Horse, Paint Horse i Appaloosa. Aquests son forts, resistens i alhora elegants, sensibles i amb el toc humà que des aquesta hípica te com a filosofia. Son uns animals perfectes per fer rutes a cavalls amb els amics i familiars, per a disfrutar de l'equitació i la naturalesa en varies rutes al voltant de l'estany de d'un punt de vista privilegiat.

Saber mes...
Sortides amb familia nens o amics.

Senderisme sortides amb familia nens o amics

Desde Casa Sisquet hem preparat unes rutes, conegudes com a "tracks". Aquestes sortides amb la familia, nens o amics son circulars, partint i arribant desde la casa rural. Amb diferentes dificultats i temps de recorregut per a tothom. Es poden descarregar fàcilment per Android i Iphone. Aprofitem les noves tecnologies per disfrutar al máxim de la naturalesa, i seguir els antics camins, amb la sort de estar sempre localitzats.

Veure rutes...

Ofertes i Packs Ràfting fins a Restaurants

No perdis l’ocasió i aprofiteu per a experimentar unes sensacions d’aventura, a un preu molt especial per als nostres hostes. Desde Casa Sisquet us volem fer arribar unes promocions per a que els inquiets puguin disfrutar d’activitats, desde baixar pel vertiginós Noguera Pallaresa en Ràfting fins a dinar en un restaurant especialitzat en els productes de la terra. Combinats amb l’estància a la masia gaudireu d’uns preus molt ajustats

saber mes...

Sortides amb familia nens amics

Open chat
Chatear amb casa Sisquet