Go to Top

allotjament mes barranquisme

Pack 5.- Allotjament mes Barranquisme
Temporada 15 Març – 15 Octubre

Mínim de 6 persones. La resta de persones que estiguin allotjades a la casa i no vulguin participar de l’activitat no se’ls hi carregarà cap càrrec adicional.

Casa Sisquet junt amb l’empresa Yeti Emotions, ofereixen aquesta activitat, per a que pugueu disfrutar d’un descens pels Barrancs de St. Pere o de Berrós d’una forma segura, en una empresa amb una experiència de més de 16 anys.

Es tracta d’una activitat esportiva que engloba varies modalitats com ara senderisme, escalada, etc… Consisteix en avançar pel camí que ha creat el riu en un barranc tenint en compte que el recorregut varia molt, desde punts sense aigua, cascades o tolls molt profunds. Per tant haurem d’anar superant totes aquestes dificultats amb la nostra tècnica o fins i tot mitjançant cordes, per a fer ràpel.

Descenso de barrancos o barranquismo en Asturias, EspañaDesde Casa Sisquet volem oferir aquesta activitat, tota controlada i dirigida per un monitor que farà que el descens sigui de la manera més segura. En principi, s’agafarà la modalitat “Iniciació al Barranquisme”, però pels més agoserats, tenim altres recorreguts.

Recomanem que per a l’activitat es porti un banyador, tovallola i un calçat esportiu. S’ha de tenir en compte que aquest calçat es mullarà ja que estarem en constant contacte amb l’aigua, xafant, nedant, etc… També es recomanable portar un calçat extra, per tenir els peus secs al acabar l’activitat.

El preu és el mateix  que surt a l’apartat de tarifes, amb un càrrec adicional per persona que vulgui realitzar l’activitat de 40 €. Que seran pagats quan s’arribi a l’allotjament.

Open chat
Chatear amb casa Sisquet