Go to Top

La casa

Us volem oferir una casa rural al Pirineu de Lleida, envoltada de tranquil·litat i naturalesa entre la Vall Fosca i Sort, al Pallars Sobirà. Un petit racó dins dels Pirineus conegut com el Pla de Corts, on es poden diferenciar clarament les quatre estacions de l’any.

barbacoa

Aquesta masia disposa d’un espai ample, perfectament preparada per a una bona colla d’amics i familiars. És un punt perfecte per a celebrar comiats de solter, aniversaris o retrobades.

Cal destacar, que també es un punt ideal per a tenir reunions de negocis en petit format, com ara, seminaris, jornades intensives o qualsevol mena de quedava més rigurosa.

Un acollidor braser exterior, per a que els amants de les barbacoes puguin gaudir d’una bona carn a la brasa. Sempre hi haurà carbó i llenya preparat per a que no us falti res.

El jardí exterior amb més de 400m2, esta situat en un lloc privilegiat del poble, ja que està a dalt d’un turó, fet que es pugui veure tot el poble sense sentir-se observat ja que per la part posterior, està envoltada d’una majestuosa paret d’arbustos (setos) de més de tres metres d’altura.

La casa consta de pàrquing gratuït privat exterior, amb una capacitat de fins a sis cotxes.

Jardi de la casa

Tenim la filosofia que en una masia rural, els animals estan més que benvinguts. Ja que la felicitat de veure un gos reconectar amb el seu estat més natural no te preu.

Distribució de la casa

La casa està plenament preparada per a que hi puguin conviure tranquil·lament fins a 16 persones.

Casa Sisquet consta de quatre plantes, més la planta baixa per a sortir al carrer. La curiositat principal  d’aquesta masia és que es pot entrar per sota, però el més normal és entrar per la quarta planta i a partir d’aquí anar baixant.

La quarta planta , és la sala-menjador amb més de 80m2, on trobem la cuina plenament equipada, una gran foc a terra i una taula de de cinc metres de llarg que junt amb les cadires fan que vint persones puguin menjar còmodament Cal remarcar, que el més curiós d’aquesta planta és el billar on els hàbils podran demostrar els seus dots.

casa_frontLa tercera planta, consta d’una sala polivalent de 60 m2, on la taula de ping pong centra tota l’atenció, junt amb el seu futbolí Al fons, de la sala, trobem una habitació amb tres llits individuals. També podem trobar una bany equipat amb dutxa.

La segona planta, consta de dues habitacions, una de Quatre llits individuals i una de dos llits individuals. També disposa de dos habitacions de bany, un d’ells equipat amb dutxa i rentadora.

La primera planta esta pràcticament destinada al descans, així trobem que hi ha, quatre habitacions, dels quals una consta de dos llits individuals, dues amb un llit de matrimoni cada una i una altra habitació de nomes un llit individual. També hi ha una altra habitació de bany equipat amb una dutxa – banyera.

Aquest es el video de la Pili al seu 60 aniversari celebrat a la casa Rural

Open chat
Chatear amb casa Sisquet