Go to Top

Grups de 10-12-15 persones

Casa Sisquet és una masia on la casa antiga i el paller han sigut units i reformats per a crear una

Sala Principal

 vivenda gran i còmoda, les seves quatre

plantes us donaran l’espai per a que tots pugueu estar junts sense perdre la sensació de amplitud.

La casa està equipada amb un sistema de calefacció central per a que es pugui disfrutar de la masia independement de l’època de l’any en que estiguem. Es una casa rural per grups grans.

Distribució de la casa

Si fem una visita interior de la casa, veiem que aquesta té unes característiques que la fa única. Com per exemple, accedir a la masia per la planta superior (la cuarta) on trobem la sala principal.

Foc a terra

Aquesta sala-menjador, amb una superfície de més de 80m2, està equipada amb vitroceràmica, dues neveres, rentaplats, microones, una cuina plenament equipada, taules, cadires… Sense oblidar-nos del seu gran foc a terra central, amb una xemeneia de més 200 cm de diàmetre en la seva part més baixa, que fa que el seu foc pugui ser disfrutat per a tots.

 La atracció principal de la sala superior és el seu billar , on les hores volaran mentres podreu demostrar les vostres habilitats en aquest clàssic joc. Podem baixar a la tercera planta per dins de la casa, o bé, pel seu gran jardí, on ens trobarem amb l’oliver centenari, que a les tardes d’estiu ens regala un sombra per a que les migdiades siguin com estar en un paradís. Aquesta tercera planta, coneguda com la sala-polivalent, amb més de 60 m2 , té una taula de ping-pong plegable i un futbolín, per a que la diversió sigui un referent per a grans i petits. Una curiositat d’aquesta sala, es la menjadora per els animals on abans hi havien els corrals.

Taula

En la mateixa planta, trobem una habitació amb tres llits individuals i un bany equipat amb dutxa. Quan baixem a la segona planta, passem de l’antic paller a la casa vella, i ens trobem una habitació amb quatre llits individuals, i un foc a terra que antigament s’utilitzava, avui en dia, és una peça de col·lecció plena de records de la història de la masia. En la mateixa planta, tenim un gran bany plenament equipat amb dutxa, pica i una rentadora per als qui creguin que un cap de setmana es un temps massa curt per a conéixer la nostra terra. Després tenim un petit bany, per a que no hi hagin cues, en moments d’urgència. Per últim, trobem un altra habitació amb dos llits individuals, amb un encant especial, ja que es troba sota teulada. En aquesta habitació hi ha una canviadora per a infants.

lila

A la primera planta tenim 4 habitacions distribuïdes de la següent manera: Una habitació amb dos llits individuals, dues habitacions amb un llit de matrimoni i una habitació individual. Tot això, sumant-hi un gran bany equipat amb dutxa. A la planta baixa, trobem la porta per sortir al carrer a peu pla.

Open chat
Chatear amb casa Sisquet