Go to Top

Ofertes i packs

Packs i promocions

No perdis l’ocasió i aprofiteu per a experimentar unes sensacions d’aventura, a un preu molt especial per als nostres hostes. Desde Casa Sisquet us volem fer arribar unes promocions per a que els inquiets puguin disfrutar d’activitats, desde baixar pel vertiginós Noguera Pallaresa en Ràfting fins a dinar en un restaurant especialitzat en els productes de la terra. Combinats amb l’estància a la masia gaudireu d’uns preus molt ajustats

Les activitats, totes realitzades per empreses amb molta confiança, estan separades en diferents packets:

Pack 1.- Allotjament + Ràfting al Noguera Pallaresarafting2
Temporada: 15 Març – 15 Octubre
Tú, una barca i un riu engrescat. No calen més descripcions. L’activitat estrella a les nostres terres. On sentiràs una sensació màxima d’adrenalina al cos. No pots marxar d’aquí sense provar aquesta activitat.
Atenció: Hi ha un tram infantil per a que els nens petits puguin provar-ho.

Pack 2.- Allotjament + Ruta a cavall
Temporada: Tot l’any
No perdis l’oportunitat de conectar amb la naturalesa des d’un punt de vista privilegiat, en una ruta de dues hores on l’encant d’aquests animals dòcils t’apassionarà.

Pack 3.- Allotjament + Gastronomia del país
Temporada: Tot l’any
Dinar en un restaurant, amb un gran renom a les nostres terres, on tota la carn que s’ofereix te una denominació d’origen de la nostra terra, vi del país amb un estil de cuina casolà. No us haureu de preocupar de cuinar i podreu dedicar el vostre temps per a millors propòsits, tot a un preu més que recomanable.

Pack 4.- Allotjament + Raquetes de NeuRaquetes
Temporada: Tardor – Hivern
Les raquetes de neu és una de les activitats més practicades per als que prefereixen caminar sobre la neu. Una excursió per l’estació de Port Ainé, per a disfrutar d’un increïble paisatge. Es tracta d’un esport per a totes les edats, sense cap risc i per a tots els nivells.

Pack 5.- Allotjament + Barranquisme
Temporada: 15 Març – 15 Octubre
La segona activitat estrella, consisteix en introduir-se pels camins que el riu ha anat creant a causa de l’erosió. Us emportareu a casa una expriència inolvidable, desde salt vertiginosos fins a baixar en rappel en cascades, com en una película.

Pack 6.- Superpack Allotjament + Ràfting + Barranquisme + Gastronomia del país
Temporada: 15 Març – 15 Octubre
Pack preparat per a la gent més activa, per als que venen a disfrutar al máxim del temps en aquestes terres. Un superpack que inclou un seguit d’activitats al preu més ajustat del mercat.

 

 

 

OFERTES

Pack 1.- Allotjament + Ràfting
Visit Site

Pack 2.- Allotjament + Ruta a cavall
Visit Site

Pack 3.- Allotjament + Gastronomia
Visit Site

Pack 4.- Allotjament + Raquetes de Neu
Visit Site

Pack 5.- Allotjament + Barranquisme
Visit Site

Pack 6.- Superpack
Visit Site

Open chat
Chatear amb casa Sisquet