Go to Top

rutes-a-cavall

Pack 2.- Allotjament + Ruta a cavall

Temporada: Tot l’any.

Mínim de 3 persones, màxim grups de 6 persones. La resta de persones que estiguin allotjades a la casa i no vulguin participar de l’activitat no se’ls hi carregarà cap càrrec adicional.

Casa Sisquet junt amb la hípica Wakan, ofereixen aquesta activitat, per a que pugueu disfrutar d’una passejada a cavall pels màgics voltants del Pla de Corts, amb uns animals fiables, tranquils i molt segurs. Sempre supervisats per un guia professional que us informarà de totes  les curiositats que envolten les nostres terres.

Us recomanem la ruta circular del Collverd, que dura aproximadament dues hores. Aquesta passa per camps, boscos, l’estany, antics camins i arriba al mirador dels Espuials, on podreu gaudir d’una vista magnífica amb una companyia inmillorable. Des d’allí baixareu passant per camins centenaris fins a arribar al poble de Bretui. Un cop allí us desplaçareu una altra vegada cap a Montcortès.

Hipica Wakan, te moltes més rutes a http://www.hipicawakan.com/rutas-caballo-montcortes.cfm si esteu interessats en agafar una altra ruta, només fa falta que ens ho comuniqueu.

wakan1Per exemple, també s’ofereixen passejades de 15 minuts a nens dins d’una pista, per a que la diversió i la seguretat siguin màxim exponents.

Per a realitzar l’activitat, us aconsellem que porteu, pantalons llargs, calçat còmode i tapat, roba d’abric a l’hivern i crema solar a l’estiu.

El preu en la ruta del collverd, és el mateix  que surt a l’apartat de tarifes, amb un càrrec adicional per persona que vulgui realitzar l’activitat de 40 €. Que seran pagats quan s’arribi a l’allotjament.

 

Open chat
Chatear amb casa Sisquet