Go to Top

Superpack

Pack 6.- Superpack Allotjament + Ràfting + Barranquisme + Gastronomia del país
Temporada: 15 Març – 15 Octubre

Mínim de 6 persones. La resta de persones que estiguin allotjades a la casa i no vulguin participar de l’activitat no se’ls hi carregarà cap càrrec adicional. Les diferentes activitats es poden solicitar individualment, en aquest cas, serà carregat individualment com si agafessiu el pack de gastronomia o el de barranquisme…

Casa Sisquet junt amb l’empresa Yeti Emotions i el Restaurant Ca l’Arturo, ofereixen aquest superpack d’activitats, per a que disfruteu al màxim i a un preu inigualable.

Per a la cabuda de tantes activitats, el cap de setmana queda organitzat de la següent manera:

  • 1r dia:  Arribada a Casa Sisquet i dormida
  • 2n dia: Pel matí descendrem pel Noguera Pallaresa en una barca de Ràfting, la tarde queda lliure.
  • 3r dia: Pel matí farem Barranquisme, a St. Pere o el Berrós, depenent de la disponibilitat. Per la tarde, ens espera el dinar a Ca l’Arturo per a recuperar les forces d’aquestes gran aventures inolvidables.

Recomanem que per les activitat es porti un banyador, tovallola i un calçat esportiu. S’ha de tenir en compte que aquest calçat es mullarà ja que estarem en constant contacte amb l’aigua, xafant, nedant, etc…

Per altra banda, desde Casa Sisquet agraïriem que anessiu vestits adecuadament per a dinar a Ca l’Arturo (no anar nomes amb banyador, sense la camiseta posada, etc…).

El preu és el mateix  que surt a l’apartat de tarifes, amb un càrrec adicional per persona que vulgui realitzar aquest superpack de 80 €. Que seran pagats quan s’arribi a l’allotjament.
*Si es desitja contractar sense el dinar, consulteu-nos

Open chat
Chatear amb casa Sisquet