casa sisquet

Montcortés

La casa rural està situada a Montcortès, en un entorn privilegiat al Pallars Sobirà, a prop de l’estany de Montcortès. Dalt d’un mirador on podreu gaudir dels últims racons verges dels Pirineus. Entre els dos Pallars. A 15 minuts de Sort on tenim la mes gran oferta del Pirineu d’esports d’aventura.

 

casa sisquet

El Jardi

El jardí exterior amb més de 400m2, esta situat en un lloc privilegiat del poble, ja que està a dalt d’un turó, fet que es pugui veure tot el poble sense sentir-se observat ja que per la part posterior, està envoltada d’una majestuosa paret d’arbustos (setos) de més de tres metres d’altura.

casa sisquet

La casa

Casa Sisquet consta de quatre plantes, més la planta baixa per a sortir al carrer. La curiositat principal d’aquesta masia és que es pot entrar per sota, però el més normal és entrar per la quarta planta i a partir d’aquí anar baixant.

La quarta planta , és la sala-menjador amb més de 80m2, on trobem la cuina plenament equipada, una gran foc a terra i una taula de de cinc metres de llarg que junt amb les cadires fan que vint persones puguin menjar còmodament Cal remarcar, que el més curiós d’aquesta planta és el billar on els hàbils podran demostrar els seus dots.

La tercera planta, consta d’una sala polivalent de 60 m2, on la taula de ping pong centra tota l’atenció, junt amb el seu futbolí Al fons, de la sala, trobem una habitació amb tres llits individuals. També podem trobar una bany equipat amb dutxa.

La segona planta, consta de dues habitacions, una de Quatre llits individuals i una de dos llits individuals. També disposa de dos habitacions de bany, un d’ells equipat amb dutxa i rentadora.

La primera planta esta pràcticament destinada al descans, així trobem que hi ha, quatre habitacions, dels quals una consta de dos llits individuals, dues amb un llit de matrimoni cada una i una altra habitació de nomes un llit individual. També hi ha una altra habitació de bany equipat amb una dutxa – banyera.

casa sisquet

El poble

Montcortes hi han 5 cases habitades tot el any.

Tenim 3 cases rurals per els visitants al poble.

“La barbacoa de la casa cada setmana es utilizada per els grups que ens visiten. Sempre tenim llenya preparada per fer foc..”

BARBACOA AMB LLENYA O CARBÓ

SALA DE JOCS

Ping pong, futbolin i billar

calendari d'ocupació

DlDtDcDjDvDsDg
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29