LRUTES A CAVALL

Hipica Wakan

Els nostres cavalls de ruta viuen tot l’any en rajada i llibertat, en àmplies finques amb prats i bosc. Així es relacionen amb altres cavalls i se socialitzen.

Aquest estil de vida natural fa que es creïn forts vincles entre ells i amb nosaltres, sent cavalls amb les millors condicions físiques i mentals, la qual cosa influeix decisivament en el seu bon caràcter i comportament.

Cavalls Wakan ofereix cavalls dòcils i molt fiables, aptes per a qualsevol genet, amb experiència o sense i sempre acompanyats per un guia professional, en grups reduïts i amb tot l’equip necessari per gaudir còmodament i amb seguretat de la ruta a cavall.

Rutes a cavall.

A Cavalls Wakan, us oferim Rutes a cavall envoltat de muntanyes, prats i boscos, gaudir d’esplèndides vistes i amb una mica de sort descobrir fauna, potser algun cabirol pasturant, mentre ens sobrevola el milà real.

Molta gent pensa que ha de tenir molta experiència muntant a cavall per fer una ruta de diverses hores, però no cal, no deixis que això t’impedeixi anar de ruta.

T’ho explicarem tot abans de sortir amb uns cavalls dòcils i acostumats a les rutes que et faran reconnectar amb la vida a l’aire lliure, la natura i el silenci.

Descobrirem el propi país i el món rural, cavalcant pels camins mil·lenaris que unien antigament el territori; sempre en grups molt reduïts, dins l’àmbit del Geoparc Mundial UNESCO Orígens, travessant espais naturals protegits, com ara l’Espai Natural Estany de Montcortès i l’Espai Natural Collegats-Queralt.